Itt szeretetnék köszenet mondani azoknak a kedves gazdáknak, akik megtiszteltek a bizalmukkal és tőlem vettek vagy fogadtak be hörcsögöt.

Kívánok minden kedves gazdának sok örömet és boldogságot ezekkel az apró kis állatkákkal.

  • Edward és Bella első alomjából! 

Kedves Dóra!

A höri, aki a Höji névre hallgat, láthatóan jól érzi magát nálunk. Küldünk néhány fotót ezt alátámasztandó. Brúnóval lakik egy szobában és minden este megvan a 15 perc játékidő Höjivel, amit Brúnó mindig lelkesen követel.
Üdv: Bánlakiék”


“Kedves Dóri!
A Gyöngyike a kis kedvencünk, nagyon kis tündér. A másik hörinek Artúr lett a neve, a kisfiam csak Ajtúrkának hívja. Hát a két höri ég és föld. Míg a Gyöngyöcske szelíd, kicsit lusti, nagyon szeret kézbe lenni, addig Ajtúrka, mint a megveszekedett őrült rohangál, ezért is lett az övé a ketrec (ott több a mozgási lehetőség), a terrárium pedig a Gyöngyöcskéé. Néha előfordul, hogy Gyöngyöcskére is rájön az ordíthatnék, olyankor ugrálva rohangál körbe és visít, ha így reagál a kézre, akkor inkább hagyjuk egy kicsit, pár perc múlva megnyugszik (egy kis női dili). Ezt szerencsére idáig csak 3-4 alkalommal csinálta. Minden nap kivesszük őket. Pár képet is küldök a Gyöngyöcskéről. Majd később is írok még. Ha minden hörit így neveltek, mint a Gyöngyikét, akkor biztosan sikeretek lesz.
Minden jót kívánok! H. Kata”


  • Rosaly és Mézi alomjából!

-Lehoczky házaspár: Az egyike azon embereknek, akikkel megismerkedtem a tenyésztésem során és mostanra már a barátaimnak nevezhetem őket.

Zsani, a testvérének Bálintnak vette ajándékba a hörcsögöt.

Szija Dóri!:):):)Hazaértünk. Kipakoltunk Ábellel, aztán kezdtük megcsinálni az új helyét lent a konyhában. Kinyitottuk a hordozót. Hát szegény… Az egyik sarokban állt és úgy remegett, mint a kocsonya…:( Eddig sem volt kétségünk, de ez után biztosak voltunk benne, hogy lelke van.:):):) Gügyögtünk neki, szagoltattuk magunkat vele, próbáltuk kicsalogatni. De nem sikerült, nagyon kész volt szegény. Húzta magára a forgácsot…:( Aztán hagytuk. Felvittük a hordozóban őt is, meg az új helyét is Bálint szobájába és újra próbálkoztunk. Itt már érdeklődőbb volt, ágaskodott a hordozóból, és Ábel kezébe végül kimászott…:):):) Megszeretgettük, nyugtatgattuk, örvendeztünk. Betettük a helyére és pár szem kaját raktunk a tálkába. Akkor még csak az etető, meg egy wc-guriga került a terráriumba. Meg ami a hordozóban volt “vatta” és papírtörlő, azt is betettük neki. ….
Dóri! Bár nem hozzánk került Jázmin, mégis óriási élményben részesítesz minket azzal, hogy megismertünk Téged/Titeket és bevezettél minket a dzsungi hörik világába. Főleg engem, aki olyan antiszoc. az állatokkal szemben…:) Mindent nagyon-nagyon köszönünk!!!:):):) Puszi! zsani